| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

koukám hlášení z Texasu (nebo se pletu?)

Ono to s tou mojí školou není až zas tak veselé. Mě to štve že mi to nejde. Učím se. Slovíčka promrskávám na PC (to je super páč to i mluví tak výslovnost jde) čtu si knížku, ze zoufalství překládám texty Beatles (to je sice zoufalství ale Beatles miluju tak mě to i baví) .... snaha je, ale na mě je to 1x týdně 2 hodiny málo intenzivní (asi) já jsem před tím chodila na kurzy co byly celodenní a tam mi přišlo že dělám daleko větší pokroky. Teď mi přijde ta lektorka taková nemastná neslaná, já jsem prostě taková povaha že potřebuju i ve svých 30ti letech pochválit a ona mě prostě nechválí (je teda fakt že moc není za co, ale mám i světlé chvíle). Takže žiju s pocitem že jsem debil a to mě nemotivuje, já bych brala i horší průměr ale nějak nemůžu překousnout že jsme nejhorší. NO uznávám, že to vypadá blbě a taky trošku že já jsme blbá a házím to na lektorku, al etak to není ..... nevím, prostě to není nějak ono a mě to trápí.

Jinak pozor koupila jsme si kalhoty velikosti 44!! je tada fakt že když si je obleču tak se mě tělo dělí na dvě půlky jedna co přetejká a druhá co odumírá, ale narvu se :-))

Ještě k sobotě.
Vezu Dašuli a mám ještě v autě místo, takže můžu v Praze někoho přbrat. Pokud se někdo dostatečně odvážný najde nechť se mi ozve na mejlík.

A děkuji Mátě za návod jak dávat fotky na web aby nebyly v životní velikosti, já sice "dálám do počítačů" pomalu 20 let ale dělat něco na webu to je pro mě nějak nepředstavitelné :-(((

Pro Sáru,
depky zahoď, pokud budeš hostitelka dobrá jen z 10% jako je tvůj itinerář tak to bude úplně super.

Jen pro kontrolu ze zvědavosti kolik nás bude celkem ???

Mějte se krásně Kačenka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.