Přidat odpověď
Alčo,
Jinak těch lidi je výrazná menšina, většinu to neohrozí. Lidi, co by sportovali navrcholne úrovni a prošli navíc tranzici bude ještě méně
Jo, možná jich na té vrcholové úrovni není tolik... ale třeba v USA se úspěšným sportovcům drží místa na prestižních universitách, kde pak studují na stýpko (a to mluvíme o statisících dolarů za studium). Je fér, že to stýpko dostane kluk, který porazil všechny holky např. v běhu?
V Kalifornii je teď těhotná žena ve vězení - byla znásilněná "spoluvězenkyní" - a řešení státu? Umožní ženám ve vězení potraty... jako wtf?
Také v Kalifornii - v Korejských lázních (to je kombinace sauny, páry, vířivek atd.), které jsou oddělené podle pohlaví, pustili do ženské sekce chlapa. Kterej tam chodil mezi ženskejma a holkama se ztopořeným penisem.
Jako jestli se někdo cítí býti trojlejbus a nechá si implantovat na hlavu sběrač, je to jeho věc - ale když začně mě, nebo mojí dceru obtěžovat v dámských šatnách / saunách / záchodkách, případně znásilňovat ženy v situaci, z které fakt nemají úniku, tak je to průser.
A to je ten problém s tím, že "papíry" na to jsou až po kastraci... protože jak v USA, tak v GB se chlapi - kriminálníci zjevně rozhodli zpestřit si výkon trestu tím, že si užijou s ženskými... A nemusí to být jen kriminálníci - pedofilové a různí úchyláci (ve smyslu, že mají nějakou sexuální úchylku) mají teď volný přístup do míst, kde jsou ženy zranitelné. To je prostě špatně.
--------------
Ano, chodím do společných saun atd., nevadí mi být nahatá někde v přírodě - ale to jsou věci po nějaké "vzájemné dohodě" - je to s tím, že tam jdu s vědomím, že tam budou chlapi - a ne že na mě někdo bafne na dámském záchodku v restauraci nebo ve sprše na plavečáku...
Předchozí