Na co cekas Sedmi jakoze? Ja respos ani rousku uz jak dlouho nenosim nikam-obchody,restaurace,lekar,nyni rehabky a nikde mi nikdo nic nerekl.
Kde jsou ty jejich potouchle balicky a cokl? Zalibila se jim moc a tak jsou najednou zapomenuty.Jenze trebas ja jsem samostatna bojova jednotka,ktera premysli o svem zdravi i bez vladniho veleni no a tak pak vidis vetsinu ovciho naroda furt v respi - cekaj na narizeni,sami se radsi ani neuprdnou a kazi si tak zdravi sami dobrovolne a hloupe a mnohem vic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.