Tak teď na mě prasklo, jak já čtu humpolácky příspěvky :-/....já ten Tvůj dotaz na Novotnýho vůbec neviděla!! :-( To je hrůza se mnou. No, co se týče parkování - dá se ještě zaparkovat nahoře u střediska - nad Milpou (restaurací) nebo pod lékárnou, když první odbočkou od Lidlu (směrem k ZOO) odbočíš doleva a hned zase doleva. Dostaneš se tak kousek za barák, kde sídlí lékárna a Novotný. No, neumím moc popisovat cestu, asi to není moc jasný, co?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.