| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Marťasíno,

pomoct ano, ale já se obávám, že někdy jde spíš o suplování úlohy učitelky nebo rodičů. A učitelka nebo rodiče zas nedělají, co mají, protože to nestíhají nebo jsou neschopní nebo nechtějí.

A povytáhnout někoho ano. Ale nemělo by to být na úkor toho schopnějšího.

A pak je to individuální. Třeba moje dítě se strašně špatně soustředí, všechno ho ruší, i když je sám v klidu doma. :-) Natož pak v kolektivu. A když tam bude ještě dítě, které bude hulákat, rajzovat po třídě, strkat do něj, furt do něj hučet, no tak to už se nebude soustředit vůbec. Já vím, že nemůžu chtít a ani nechci, aby mělo moje dítě kolem sebe absolutní klid na práci, protože tak to v životě nechodí a musí si zvykat a naučit se soustředění. Ale proč by se moje dítě mělo učit soustředění v bordelu zatímco jinému dítěti se bude respektovat, že se neumí přizpůsobit a dělání toho bordelu mu bude povoleno?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.