Sally, B. Jones je především komedie. A komedie, zejména britské, mívají dost specifický humor, občas dost nekorektní. Já ten film zbožňuju, poprvé jsem ho viděla v UK, taky tam hraje C. Firth, můj oblíbenec. Přijde mi vtipnej, něco víc, něco míň, ale řekla bych, že realitu a atmosféru té doby trefil parádně.
"Děsně mě irituje Bridget Jones - přijde mi trapná a blbá a děsně hnusná (ta herečka mi vadí od pohledu, nevím proč) - takže mi příběh přijde neuvěřitelný - že by se mohli hned DVA chlapi zamilovat do něčeho takového..."
Po světě neběhají jen samé Barbie a Kenové, možná sis už všimla..
"A i ty scénky mi přijdou divné - že přijde na párty jako Playboy Bunny, protože jí nikdo neřekl, že kostýmy jsou zrušené, to ještě budiž - ale že s sebou nemá nic dalšího na oblečení? V čem by jako jela domů? Navíc v anglickém počasí bych stejně s sebou měla minimálně svetr...."
PB, kdo by u komedie řešil takovýto detaily? Navíc co si pamatuju, tak i v LEDNU !! před klubem v noci postávaly holky zásadně v sandálech na podpatcích a naboso, sukně pod zadek, tričko na ramínka.. Naprosto běžnej outfit