| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nová Jano
" to se teda pleteš, pokud zaměstnavatel odsouhlasí jízdu vlastním vozem, je povinnen vyplácet zaměstnanci cestovní náhrady. navíc pokud zaměstnanec je vyslán na pracovní cestu, je povinnost zaměstnavatele náhradu vyplatit.
Ale pokud to jsou externí pracovníci, platí to, co si sjednají ve smlouvě."
Promiň, Nová Jano, má chyba, já nenapsala otazník na konci věty . Malá písemná chyba způsobí to, že sdělení má úplně blbý význam.
Myslela jsem tím právě, že je vždy ! povinnost proplácet zaměstnanci cestovné,ať už jede vlastním, nebo firemním autem.
Jen nevím, kdo je ten, koho nazýváš externím pracovníkem ? Je to člověk, který své služby firmě fakturuje ? dodavatel ? tam už opravdu záleží, co je ve smlouvě. Člověk, který nám jako osvč zpracovává a dodává projekty staveb, je pro mě dodavatel, a proplácíme jeho faktury. Stejně jako tomu,který pro nás občas bagruje výkopy. Neuvažuji o něm jako o " externím pracovníkovi " a jak má do své fakturované ceny započteno cestovné , je jeho věc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.