Taky jsem si potykala s některými na nějaké oslavě, ale většinou to bylo při nějakém neformálním rozhovoru. U nás se dost kecalo na chodbě, měli jsme tam křesla a stolečky, lidí si tam hlavně ráno před prací dávali kafe a povídali si. S mým posledním šéfem jsem si potykala normálně v kanclu, řekla jsem mu, že když si tyká s ostatními, tak abych se necítila blbě, jestli mu to nevadí. A kupodivu nevadilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.