Přidat odpověď
Já si hotelové snídaně obvykle dost užívám, aspoň pokud je tam slušný výběr. Jestli akceptuješ veselou příhodu z natáčení, tak s dovolením přidám zážitek z jednoho hotelu ze slovinské Izoly. Před pár týdny jsme tam pobyli pár dní. Snídaně byly takový normální průměr, žádný zázrak, ale taky ne průšvih. Co mi ale neskutečně lezlo na nervy, byl způsob, jakým dotyčný hotel bojoval proti covidu. Jednak přestali uklízet pokoje, což mi zase tolik nevadilo, pořádek si udržím sama, i když nevynesený koš mi třetího dne už trochu vadil, ale poněkud otravné bylo, že kvůli covidu zakázali samoobsluhu u snídaňového stolu. Nikdo se nesměl ničeho ani dotknout, pouze přistoupit blíž a diktovat obsluhující paní, co chce nabrat na talířek. Takže kolik plátků chleba, kolik plátků sýra a šunky, máslo, kousek papriky nebo okurky, jogurt, prostě úplně o všechno si člověk musel výslovně říct. Vtipné bylo, že nápoje si naopak hosté obsluhovali sami. Úplně nerozumím tomu, proč potenciálně nakažený člověk nesmí sáhnout na vidličku, ale na presovač, konvičku s mlékem či džbány s džusem sahat může. Holt asi nějaká místní filozofie.
Předchozí