Já jsem naopak přestala podporovat ty, ktreří agitují proti opatřením. Takže majitelka sportovního centra, která rozesílala maily, jak muže věřit imunitě a odkazy na články Berana, mě už neuvidí. Nechci si jít do jejího centra posilovat imunitu ani nyní, když jsem očkovaná.
Restaurace, která veřejně bojkotovala opatření a zákazníky naoko zaměstnávali, aby jim mohli prodávat jídlo uvnitř, tak tam mě neuvidí, přitom byla místem mnoha našich oslav několik let. Tohle taky nebudu podporovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.