Jak kde. Ve Francii je to obvykle slabota. V Holandsku taky (mimo řetězcový hotely, ale ty zas moc nemusím). V Anglii... jako pravda je, že po "full English breakfast" člověk nemusí jíst až do večera, ale že by to zas byla nějaká užívárna... V Itálii a v Rakousku bývají snídaně fajn, v Německu víceméně taky, ale záleží na lokalitě. Naprosto nejlepší snídaně byly v Klaipedě v Litvě, tam měli naprosto fantastického uzeného lososa, tak dobrého jsme nikde jinde nejedli.
V rámci ČR záleží na konkrétním hotelu. Nejlepší snídaně mívali v lázeňských městech (Frantovky, Mariánky), ráda vzpomínám na snídani v táborským hotelu Dvořák 25. 12., ad jedna jsem byla v celý jídelně úplně sama a ad dvě měli i domácí vánoční cukroví.
Hotely v místech se slabším turistickým ruchem mívají snídaně nudné a ne příliš pestré, což lze pochopit, kvůli dvěma hostům nemá smysl se ruinovat na žrádle.