| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zufi., co vím v PC se to vyrábí. Naskenované. Upravíš to. Učivo IVT na Zš.

Ale neboj, poslední koncert co byl ve městě tak chtěli jen ty QR kódy a kontrolovali to velmi poctivě, takže lidi seděli za plotem, měli totiž ten canc bez toho.

Já takových lidí znám bohužel víc, co falšují. Původně jsem znala jen jednoho co si ty testy vylepšuje.

Začalo to ve velkém na konci června, když nám tu zrušili možnost testování na jednom místě a na dalším je od 12-13h smůla, stejně tak smůla v neděli a v sobotu jen do 10h. A na tom co jelo do 14h byla fronta i s objednáním. A to místo jede taky jen ve všední den.

Vím o někom kdo si vypůjčil i certifikát o očkování a náležitě ho vylepšil. A mě to řekl slovy aspoň nám ta výuka počítačů k něčemu je co má kluk ve škole, jediná věc co za celý školní rok pořádně zužitkujeme. Jediný blbý je, že tento člověk vymetá jednu akci za druhou.

A ono je to asi jedno, roznášíme si to všichni stejně. Ty očkovaný možná ještě víc.

A opravdu jsem politovala lidi co jsou momentálně v Itálii v Toskánsku a objednávali se na testy za 14dní a u nás prostě sobota a neděle není NIC. A v okolí též nic. 50km vzdálené místo plné na všechny strany. Takže v neděli po návratu jedou 100km tam a zpět na testy, aby mohli v pondělí do práce. Ač jsou očkovaný po návratu z dovolené(14dní) se prostě do práce bez testu nesmí. Tady to v těch velkých firmách jede skoro všude. A máte to i v jedné firmě v Praze.~;) Takže zase taková zajímavost to není.

Važte si všichni Prahy, kde se máte kde testovat na každém kroku.
Už vidím jak tady s tou mravokárností frčíš po návratu z BIbi další den 100km autem na testy a 100km zpět.
Realita víkendového dne mimo Prahu, bohužel pravidla ministři nastavují podle tohoto města.

A když vezmu jaký měl syn opruz, aby sehnal místo na testování a mohl na zkoušku v květnu/červnu. 2x šel škemrat nastovací místo, protože v 9h chytil termín na zkoušku a druhý den frčel. A od 9:15-12h sháněl testy. Já vlastně ani nepochopila, proč je netestuje škola.
ve chvíli kdy zkoušku najednou dělá místo 40lidí jen 10, protože KOROna a víc se jich tam nevejde.

Ono by to chtělo spíš než tady kárat neposuzovat situaci podle sebe a zjistit si jak to je třeba jinde. A důkladně si t vyslechnout.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.