Romano a Zufi , tak si říkám co se změnilo od loňského podzima
:
Když jsem sem podobné zážitky známých nakažených psala,tak to není možný, nebo pořád, že je moc případů. Nyní přece není.
výňatek z článku na seznamu:
Akce vydařená, zdravotně všichni v pořádku. „Jen nám dvě děti začaly v neděli trochu posmrkávat. V pondělí návrat do pracovního procesu, děti se chystaly k babičkám, až na to, že ve středu lehl s horečkou nejmladší. Ve čtvrtek vyšel antigen u malého pozitivní, u nejstarší také. Lehl jsem také a do neděle jsem o sobě nevěděl. Voláme doktorkám, ty nás posílají na testy. My bez auta, vyřízení, to už leželi všichni kromě matky ošetřovatelky. PCR termíny s receptem obsazené na čtrnáct dní dopředu. Voláme na hygienu – mobilní testovací sanitka už je zrušená. Radí nám jet vlakem do Liberce – šest lidí s příznaky, já neschopný vstát z postele. Volám do nemocnice a vysvětlím situaci. Jdeme procházkou na testy,“ líčí Jiří okolnosti svého „delta dobrodružství“, lze-li takový termín v souvislosti s nebezpečnou nemocí použít.
POŘÁD STEJNÝ.
A jestli onemocním, zůstanu doma jít na test za 14dní je k ničemu. A nikde s teplotou žebrat o testování nemíním.