"teplé ovoce (borůvky, maliny, jahody), zřejmě to bylo myšlené na wafle, ale já si to dávala do jogurtu / cottage - od té doby si to tak dělám doma k snídani"
Sally, moje máma si dělala višňový řidší džem (ale spíš to byl žahour) do sklenic, potom to jedla právě s jogurtem. Kdysi jsem si to koupila v obchodě, bylo to dochucené griotkou, neskutečná vůně
Dávala jsem to do piškotového dortu ze zakysané smetany - a bylo to skvostný. Teda kdyby moji děckové si to nezalívali Pikaem
Barbaři.
Covidové pakárny jsou kapitola sama o sobě, v Polsku dovolili hostům jíst všude možně - na baru, na terasách, u bazénu - jen aby byly dodrženy odstupy - bylo to super. A kdo chtěl, objednal si na určitou hodinu výběr ze snídaňového menu přímo na pokoj (vypsali si, co chtějí). Byli neskutečně vstřícní, klobouk dolů, právě že si pakárnu udělali sami sobě, pro hosty to bylo mnohem pohodlnější a luxusnější