Přidat odpověď
"Jinak já nic nenamítám proti tomu, že při špatné zkušenosti s aditivy v očkovacích látkách jsi obezřetná při volbě nepovinného očkování, ale ty uznej, že to není argument proti očkování proti kovidu."
...moc nerozumí, co bych měla uznat. Očkování proti kovidu je nepovinné. Kovid jsme prodělali, máme obrané látky (i po 10 měsících). Nevidím důvod, proč bych se měla očkovat?
Pravidelně se testujeme.
Pokud to vyžaduje nějaká instituce testujeme se v rámci toho co nám hradí pojišťovna. Pokud se pohybuji více na veřejnositi - teď jsem začala třeba chodit do kanceláře, po roce a půl, tak se testuji doma. Sama nechci nikoho nakazit. V práci nosím po chodbách roušku a stejně tak i v obchodě nebo v MHD. Myslím si, že je to kravina. Nechť se chrání ten kdo má obavy, tedy. Ale riziko nákazy reálně exsistuje, tomu rozumím. Jak moc velké nebezpečí hrozí, to je dle mého názoru hlavně v řízení zdravotnictví. A když už je takové pravidlo, já ho dodržovat budu. Nerada uvádím lidi v diskomfort.
Odstěhovala jsem se z kanceláře od kolegyně, která měla největší obavu z toho, že nejsem očkovaná, abych na ní něco neplivla. Ona roušku nenosí. Očkovaní nemusí. Nyní chodí do práce s rýmou. Testovaná není. Ona nemusí, je očkovaná... .
Já nejsem konfliktní typ. Chovám se zodpovědně vůči sobě (pečuji o své tělesné i duševní zdraví) i vůči ostatním.
Předchozí