Před měsícem jsem kvůli pubertálnímu synovi koupila ultrazvukovou špachtli a už po 1. použití byl vidět rozdíl. Nemyslím hned, na černé tečky na nose to hned nezabralo, ale tak za 5 dní ubylo tak 50% červených pupínků. Pleť je celkově klidnější. Vybírala jsem podle recenzí na YT. Mně osobně na černé tečky zabrala mycí emulze s AHA kyselinami, na radu kosmetičky. Nanést večer na potřebná místa, počkat 5 min (v mezičase si umyju zuby), opláchnout a pak klasicky ošetřit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.