Marťasíno, o tom že bys mi dlužila vysvětlení jsem myslím nic nepsala, normálně jsem se zeptala. Mám poruchu srážlivosti možná o trohcu vážnější než ty (více mutací) a když mě obvoďák chtěl naočkovat AZ tak jsem se pídila v trombocentru co oni na to... a oni na to nic. Pravda, bylo to v březnu, informací méně než dnes. Ale tvrdili, že mechanismus vzniku těch sraženin je jiný než při "klasické" trombóze a že miniheparin jako profylaxe nemá smysl. Nicméně jsem se nakonec nechala naočkovat jinou vakcínou. Ad uzliny, skoro vždycky mají děti zvětšené uzliny po očkování, já po tetanovce jsem měla dobře půl roku obr uzlinu v podpaží, sonograficky sledovanou z jiných důvodů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.