Letos jsme právě po 4 letech byli. Bála jsem se různých cestovních Covid vopruzů,ale nakonec to bylo překvapivě bez problémů. Ségra byla asi 10 dní před námi a i jako očkovaná musela mít do letadla znovu PCR test. Já objednala zájezd,až,když to zrušili. Kdyby jako podmínka byl test,tak nikam nejedu. Musím přiznat,že týden bez roušek a jiných vopruzů byl velmi příjemný. Už jsem tu dovolenou fakt potřebovala. Jeli jsme s CK do vyzkoušeného hotelu, protože se nám nechtělo nic plánovat. Chtěli jsme jen zaplatit a jet. Moře bylo strašně teplé a krásně čisté.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.