| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Větře, v čem ses cítila v muzeích bezpečněji jinde než u nás? Byla jsem s dětmi ještě v červnu v Národním, pak sama v galerii na Toyen, byli jsme v ČR na několika hradech a zámcích a všude dezinfekce, respirátory, rozestupy, časové sloty a málo lidí.
A zrovna Chorvatsko, mám úplně čerstvou zkušenost, na opatření kašle docela hodně. Když jsem šla nakoupit, tak v těch malých pekárnách jsem respirátor měla jen já a jiní Češi, místní ani náhodou. A totéž v supermarketu. Čechy jsi poznala hned, měli respirátory. Místní vůbec ne.
A v Rakousku jsme byli zastavovali v Grazu v nákupním centru, teda šli jsme jen na wc a rychlý nákup jídla do auta, a překvapilo mě, že v tom obchodním centru respirátoy lidé neměli. Opět jen Češi. Já se teda nebála a ani nebojím, dcera byla včera po návratu na PCR testu a je negativní, z toho usuzuju, že my samozřejmě taky, ale tvojí zkušenost o kovidovém bezpečí nesdílím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.