Přidat odpověď
Kosatko, čím víc lidí v hotelu, tím menší problém je podle mého "mít pro ně kupy všeho" - ono totiž je jasné, že nikdy si všech např. 600 hostů hotelu nevezme od každého jídla trochu - hotely už mají zkušenost, kolik se toho při kolika hostech asi sní a to množství se může rozdělit mezi větší množství různých jídel, příloh, salátů, moučníků ... Čím menší hotel, tím obvykle menší nabídka právě proto, aby se tolik nevyhodilo. Provozovatele hotelů možná často nezajímá ekologie, ale zato ekonomie velmi - je to naprosto základní věc, na jakou se myslí. Takže věřím, že ve skutečnosti se toho zase tolik nevyhodí. Zbytky z mís si nejspíš někdo vezme domů a co na mísách nebylo, zbyde na zítra ... Jídla se připravují a doplňují na mísy postupně, jak ubývají, ne že se nasmaží kvanta mase a nakrájí desítky kilo zeleniny předem ...
Předchozí