Přidat odpověď
Moniko, díky za uklidnění, taky si říkám, že už musí mít odhad, kolik čeho nachystat. I když pochybuju, že by si riskli zpracovávat jídlo z předchozího dne na den další.
Nejhnusnější jídlo jsem zažila v hostelu ve Vicenze - gumové žemle a k tomu marmeláda ve vaničce, a kafe/čaj. Je pravda, že jsme tam byli s mužem jediní turisté, zbytek byli Indové pracující na nedaleké stavbě, třeba chtěli na dělnících ušetřit.
Naopak u jednoho mrňavého hotýlku v Bavorsku se každé ráno ptali, kdo co chce nachystat a dělali snídani každému podle přání - omelety, gril. zeleninu...
To má můj muž taky zkušenost z Německa, kde každou věc připravovali hostům na místě přímo před očima - palačinky, sypané čaje. Velký a drahý hotel (pracovně).
Předchozí