| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja jsem asi poklesla celkove, nebot jsem zpocatku uplne nepochopila, co vlastne cestovky delaji. Hromadne zajezdy do hotelu mi pripadaly nechutne, ale z knih Agathy Christie je vyrozumnela, ze si clovek v cestovce rekne, kam a kdy chce, dostane listek, a pak na nej nekde ceka clovek v uniforme Thomase Cooka, aby ho dovedl do hotelu nebo k pyramidam.
Takze jsem na zacatku devadesatek dorazila do cestovky s mapou posetou kolecky, kam bych chtela, a at to nejak zaridej. Pani malem spadla ze zidle, ale majitel ji porucil, at to udela. Nakonec jsem dostala balik voucheru a byla z toho luxusni mesicni cesta ~:-D

V Latinske Americe to funguje podle Agathy Christie zrejme doposud. Rano zabusi na vrata chlapek, odveze vas na letiste, u priletu pak ceka dalsi, odveze vas do hotelu, pak se dostavi pruvodce k pyramidam atd.
Kazdemu chlapkovi se utrhne jeden papir z voucheru. Jako kdyby vas nekdo odvezl z Jizniho mesta na Krivoklat, provedl vas hradem a dovezl zase zpatky domu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.