No, a to je právě ono. Pro někoho kniha za 500 je drahá,a pro jiného je něco příliš drahé v zájezdech po vlastní ose. To, že si někdo koupí knihu za 5000 ještě není zvěst o super ohromujících zájmech, jen prostě o ceně. někomu stačí fyzika za 500
v českém vydání. Jo, bývaly časy, kdy jsem si koupila v knihkupectví náhodně zahlédnuté 3 knížky Feynmana v angličtině po 400,- ( v době , kdy nebyl ani český překlad jeho klasických přednášek ) a pak po zbytek měsíce jedla jen rohlíky, protože můj rozpočet byl 1500 na měsíc při studiích. A protože nebyly jiné zdroje toho čtiva. ( tím jsem byla ostatně mezi spolubydlícími z koleje známá, že utratím svých pár šušní za podobné kraviny a pak jím rohlík a k němu jedno kolečko salámu
dodnes na to vzpomínají. No a co. Jsem proto větší intoš ? než ony? protože můj rozpočet byl 1500 na měsíc při studiích. a předpokládám, že tvoje dítě kvůli drahé knize svůj rozpočet na jídlo neomezí
), takže 4000 jsou mu ve finále stejně jako 40 kč
asi, být tehdy více rozšířený internet, bych taky nalezla super drahé knihy v okruhu svého zájmu. A asi bych si na ně i vydělala na manuální brigádě
) ničím neobohacující , v bufetu
ale připadá mi zbytečné přebíjet se tady tím, kdo je svobodnější, protože víc utratí za cestování, nebo za knihy