zakalený těsto je (u nás) to, když na řezu není žádná struktura a vypadá spíš jako tuhý pudink způsobí to často rozdílná teplota surovin (tvaroh, jogurt z lednice - všechno by mělo být pokojové teploty), bouchnutí plechem po vytažení z trouby, rozkrojení těsně po upečení (to hlavně třeba u chleba)... no a nebo přešlehání u těst na muffiny a hrc prc těsta toliko teda mé zkušenosti
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.