Záleží na tom jak moc toho prášku ubereš. Já ho v těstě taky cítím a dávám míň. Ale nemůžeš vzít celou polovinu. Uberu max 1/3. Jogurtová buchta je taková tuhá, není to nadýchané těsto. Takže potřebuje kypřidlo aby se zvedla. Zkus upéct poloviční dávku se správným množstvím kypř. prášku a uvidíš. Jestli tím sražená myslíš to co vysvětlila Rose jako zakalená, pak je málo upečená. Každá trouba peče jinak. Já mám v receptu 30 min a peču třeba 50 když vezmu pekáč místo plechu a dám ovoce co pustí hodně šťávy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.