já rodila u Apolináře loni v květnu a byla jsem naprosto nadšená. Nejen samotným porodem, ale i přístupem sestřiček na P3. Tašku mi po porodu naprosto samozřejmě odnesli na pokoj a při odchodu je už člověk snad natolik vzpamatovaný, že si může tašku naložit na vozíček a odvézt. Já byla hodně šitá a chodit jsem nemohla ještě týden po návratu z porodnice, ale tohle mi teda opravdu jako problém nepřipadalo. Důležité pro mě bylo, že se někdo stará o to jak mi je, poradí mi, naučí mě kojit a starat se o miminko. A to sestřičky zvládly naprosto perfektně i přesto že byl v porodnici takový frmol že jsme byli i na přistýlkách.
Chodit na návštěvy na chodbu sice není moc příjemné, ale na druhou stranu si nedovedu představit, že by se na pokoji střídali návštěvy dalších tří maminek a já si nemohla celé odpoledne trochu odpočinout. Bolelo mě šití a potřebovala jsem se různě rozvalovat a větrat stehy, takže jsem byla ráda že jsou návštěvy na chodbě. A na to sezení mi poradila hned paní doktorka na porodním sále, aby mi manžel koupil nafukovací kruh. Funguje to perfektně, takže doporučuju maminkám ve všech porodnicích
Předchozí