Přidat odpověď
Vůbec jsem nereagovala na události posledních dnů, ale na to, co jsem kopírovala, tedy že v současnosti (tedy spíše v delším období než jsou dva dny) je to tu jen covid a škola a kompletní učitelský sbor se slétá dávat najevo, jak tu někdo jiný nemá co dělat.
A protože vše začalo u Manky a jejího "Pak přišly na řadu nekonečné sáhodlouhé příspěvky Kudly, hádky Kudly se Zetkem popřípadě Zetko s Kat, které byly prakticky v každém příspěvku. V současnosti je to fakt jen kovid a škola. Mám pocit, že naprostou většinu diskutujících tvoří učitelky a témata tomu odpovídají.", je tu řeč minimálně o několika rocích. Také "kompletní učitelský sbor" napovídá, že nejde o dva dny, které se týkaly jen Yuki.
Většinu tedy mezi diskutujícími tady učitelky neměly nikdy, ale pravda, poslední dobou i ty tři stávající povážlivě vyvažují neučitelky. Není to tím, že by tu bylo těch učitelek tolik, jako spíš, že ostatní mizí rychleji. Proč právě učitelky měly nejdelší výdrž, může i nemusí souviset s tím, co jsem psala o osamělosti profese a možnostech si o své práci popovídat. Když pak bylo naznačeno, že za stávající neutěšený stav můžou právě učitelky z Rodiny s výpisem jejich amorálních vlastností, tak jo, přišlo mi to líto a ozvala jsem se.
Mohla jsem si sednout na ruce, ale protože se může stát, že je to jedna z posledních příležitostí se tu projevit, tak jsem to neudělala.
Předchozí