Romano, mám o rok staršího syna, xkrát jsem večer seděla v obýváku a přemáhala pláč. Pan Pupen prostě neslyšel, neviděl, nic nezabíralo, manžel (vyřízený z práce) chtěl mít hlavně klid a pokud jsem zvýšila hlas, byla jsem automaticky viník té situace, a syn skoro oběť (ačkoli jsme spor o domácí práce a jeho PC vášeň měli už od rána, a manžel přišel v šest večer, čili těžko mohl vědět, co prožíváme)
Vydrž, zlepší se to, skoro každý rodič si tímto prochází, to není o povaze dítěte, to je prostě puberta (automaticky nervy jako špagáty, brečíš a říkáš si "přeci to byl takovej prima kluk, jak to, že je to takový hajzl?")
Jediný, co zabíralo ve vypjatých momentech, bylo přemáhat pláč a říkat: "Já jsem tvoje máma, já tě mám ráda, nevěříš mi to, ale já pro tebe podle svýho vědomí a svědomí chci to nejlepší." Zvláštní bylo, že potom se vždycky uklidnil (je cholerik, jako já), fakt potřeboval slyšet, že si o něm myslím, že se chová jako hajzl, ale mám ho pořád nesmírně ráda, a tahle situace mě taky trápí
Teď nastoupil do devítky, velká úleva, je to podstatně lepší, už si netrhám vlasy, a některé momenty jsou i hodně fajn. Vydrž, on to taky má složitý, možná složitější, než si teď umíš představit.