Přidat odpověď
Ahoj,
Začínám mít podezření , jestli nemám nějaký psychický problém.
Vždycky najednou začnu mít pocit, že nic neumím, nikdo mne nemá rád, jsem k ničemu. Vždy to přejde samo- cca měsíc to přichází skoro každý den a pak mám třeba půl roku pocit, že je všechno super.
Objektivně je vše Ok- manžel je sice hodně dominantní a náročný, ale má mne i děti rád, hodně vydělává, věnuje se rodině, je věrný a tak. Děti jsou sice náročnější ( jsou po tatínkovi), ale hodné, chodí do školy, plní si povinnosti, mají nás rády, puberta vcelku v pohodě. V práci si mne hýčkají( moji práci nikdo jiný neumí), vyjdou mi ve všem vstříc.
A já najednou mám pocit, že bych nejradši umřela nebo je tady všechny nechala , skončila v práci a někam utekla. Jako dnes , kvůli hloupé hádce s manželem o nic. A vím, že večer to bude Ok, tak 2-3 týdny to bude jako na houpačce a pak bude vše v normálu zbytek roku. Nenávidím tyhle výkyvy nálad.
A nejhorší je, že to doma absolutně nechápou, oni jsou psychicky hrozně odolní. A mají pocit, že si můžu pobrečet, oni se omluví, děti si uklidí pokoje, manžel mi něco drahého koupí jako omluvu a jedeme dál a všechno je zalité sluncem…..
Předchozí