Dostala jsem patison - bílý letající talíř o průměru cca 15-20 cm. A nevím, jak ho zpracovat. Prosím o nějaké osvědčené recepty pro 4 osoby, nejlépe pro použití v troubě, ale i jinak. Hlavně ne nějak příliš pracný na ruční práci. Hm, loupe se patison na povrchu? Je tvrdý a škrabkou by mi to nešlo, tak doufám, že není to nutné.. Budu se těšit na chutné recepty
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.