Přidat odpověď
:: můj muž pokaždé vztekle řve: "Čip! Já chci čip! Dejte mi konečně univerzální čip na otvírání a ovládání všeho, už mě to neustálý hledání klíčů a karet fakt nebaví!!!"
Koupil jsem si takový čip co mi visí na klíčích a má na sobě tlačítko. A když je v bluetooth dosahu mobilu, tak rozezvoní mobil. Naopak mobil umí rozezvonit ten čip.
Má to zatím pár much, občas se to odpojí, občas to zmáčknu v kapse a rozeřve se mi mobil, plast nemá dost odolnosti na mé "kastelánské" klíče. Potřeboval bych ještě dva k mé (metrosexuální) taštičce (tak tomu říkají kolegové - pánská taška, jako kabelka) a ke klíčům k autu.
Jinak se mi to podařilo optimalizovat, mám pouzdro mobilu, kde mám řidičák, občanku, ZP, dvě-tři nejdůležitější karty (včetně stravenkové a knihovny), plochou lupu, hřeben velikosti karty a skládací nůž do karty. Ostatní karty mám v mobilu včetně všech zákaznicných s čárovými kódy. Akorát zaměstnaneckou mám na kalhotách na rolleru kvůli čipu na dveře. Ostatní mám v peněžence v tašticce, ale tu potřebuju daleko míň.
Takže nalezením mobilu mám vše krom techničáku (který si doma předáváme s dcerou), klíčů a klíčů k autu (ty mívám u sebe v kapse a na nich klíčky od kontejnerů v práci, dcera má svoje). A přinejhorším, na techničák auto nejezdí...
Předchozí