No nevim, já tedy kupuju co se jim zrovna líbí, na co máme chuť, kroužky zaplatím všechny o které si řeknou, ale jak bych se dostala za jednu nezletilou osobu na 15.000 měsíčně fakt nemám tušení. My jsme asi příliš materiálně nenároční, nejmladší (17) si o prázdninách vydělal na brigádě cca 35 tis. a vlastně neví, co by si chtěl koupit. Má to na účtu. Pravidelné kapesné mi nějak nefungovalo ani u jednoho dítěte: nedávej mi to, ještě mám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.