Guduchi roll-on. Vydrží to dlouho, příjemná vůně, používám ve škole a při mentální práci, když potřebuji osvěžení. natírám většinou zápěstí. Tea tree s manukou a rosalinou olej. Je nejlepší z těch, co jsem kdy měla. Přidávám pýr kapek třeba do domácí měsíčkové masti, kterou mají k dispozici děcka. Jednou mi totiž dcera vypatlala celou lahvičku oleje na 2 štípance od komára. Tak teď mám olej schovaný a holky se mohou patlat tou mastí. Měla jsem i nějaké koupele. Známé praskávaly paty, prý má klid po krému na nohy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.