"o se objevilo až s mým současným manželem - vydělává průměrně, je nervák, občas vztekloun, má spoustu chyb, ale když jsem s ním, i po těch 22 letech si máme o čem povídat, souzníme v humoru (ačkoliv každý z nás má trochu jiný styl humoru), vážím si ho a vím, že se na něj můžu spolehnout..."
Rose, taky jsme v MM 22tým rokem (neuvěřitelné)...podle horoskopu jsme vzájemně čítankoví, v reálu oba cholerici, on je někdy věcný a racionální až hanba, já proto taková být nemusím, což mi vlastně ve finále vyhovuje.
Taky mám pocit bezpečí (že se na něj můžu spolehnout), možná i to jsou zdroje. Myslím to tak, že klasická zlatokopka chce materiální zajištění, některá jiná hledá jiné zdroje (nemateriální).
S nadsázkou: možná je každá ženská trochu zlatokopka, tím zlatem může v účetnické terminologii být i nehmotný investiční majetek (know-how, software, autorská práva, obchodní značka - zmiňuju to, protože jsem si to vytáhla u maturity
). Pro Kateřinu Brožovou je možná šlechtic L. ta obchodní značka
a ten pocit bezpečí a zajištění.
A až ho KB obere, a zbyde mu jen ten zámek, Monty ho sbalí, hodí do jejich zámku ty skříně z Ikea a bude mít na zámku vlastní knihovnu.
A jen tak mimoděk mu vydá memoáry
. Kde jinde by se měla konat stylová autogramiáda, než na zámku?