"...Myslím ale, že spousta žen by ho ve skutečnosti právě za to zajištění začala milovat. Zvlášť kdyby vypadal jako Redford
Kdybych se dostala do stejné situace jako Diana (sebrali by mi dům kvůli neplacení hypotéky nebo bych třeba potřebovala urgentně peníze na léčbu někoho blízkého nebo svoji) a někdo s vizáží Redforda mi nabídl milión dolarů za to, že se s ním vyspím, neváhala bych. Tu noc bych byla prostitutka (šla bych za peníze a snažila se být zatraceně dobrá). A kupodivu bych se ze sebe ani nepozvracela, ani si nepřestala sama sebe vážit."
Leff, díky za připomínku toho Neslušného návrhu, posledně jsem ho viděla taky, po patnácti letech, a moc se mi líbil, Demi i Woody jsou tam skvělí, líbilo se mi to víc, než kdykoli předtím.
Jenom k tomu sexu pro něco: takhle jednoduché to není, zažila jsem kdysi dotyky s přítelem, se kterými jsme sex neprovozovali, ale žili jsme spolu, zatímco na sex jsem si po dvou letech pořídila někoho jiného - a na blití mi v tu chvíli bylo, stačilo k tomu to, že se mě dotýká ten, s kým žiju a beru ho jako skvělého parťáka, zatímco uspokojivě sexuji s někým jiným tajně v práci - a věř mi, není to takto jednoduché