Oli,tak zrovna Honzík mě v klidu absolutně nenechává :o) Zhruba tak od toho malování se začal zase víc vztekat a poslední dny to nabralo takový grády,že z něj šílím.Je totálně hysterickej z každý blbiny,dopadá to x-krát denně tak,že tady na sebe ječíme oba,no hrůza.Takže od včerejška jsem opět po mnoha měsících začala se studenou sprchou,zatím jsme jí absolvovali 2x bez viditelných výsledků.A Honza dospěl k závěru,že žaludek mě bolí proto,že už jsem nervozní.Ten malej vztekloun už zase začal hysterčit a ve mě to jenom bublá... jdu ho trochu zpacifikovat.Pa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.