Přidat odpověď
Tak jsem se hluboce zamyslela nad použitím použité lžíce. Na špagety bych ji nepoužila neb špagety jím pouze vidličkou. Lžíci jsem vyzkoušela a přijde mi pro špagety nadbytečná. Na nějaké jiné nepoužité jídlo bych použitou lžíci použila, ale nesměla by to být krupičná kaše. Lžíce slaná a mastná po polévce mi do ní nepasuje.
Lžíci jsem v jídelně párkrát použila i na konzumaci řídké omáčky a kupříkladu těstovin + maso na kousky. Kolegové, i ti z nejvyššího managementu, zhusta nechutně bagrovali lžící rozličná jídla, vlastně všechna jídla, a bylo to nechutné až buranské. Taktéž okamžité zamíchání omáčky do celé přílohy. V jídelně jím nerada, protože se často musím dívat na něco co nechci - třeba něčí "stolování". A taky poslouchat něco co nechci - třeba řev, divný humor, drby a tak.
O samotě si někdy taky zabagruju z kastrůlku. Ale občas si ve všech oblastech trošičku poruším pravidla, když to nikoho neohrožuje a neomezuje - je mi to ozdravné.
Lžíce po mých malých dětech či po mém velkém muži mi olíznout nevadí. Ale musí být od nich olíznutá dočista.
Předchozí