| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

libiku ale ono to fakt velkou většinou v tý rodině je. Počátek a konec všeho. To ostatní ve škole se nabaluje. Proto to tak scénarista napsal, myslím.

Moje kamarádka AP šla jednou do třídy k dítěti, které bylo problematické a v podstatě ho už šikanovali spolužáci pod vedením učitelky, která na něj byla alergická. Jenže moje kámoška postupně zjistila, že velkou část toho problému šlo za nefungující matkou. Velmi podobná jako Marta v tomto dílu. Moje dítě není problém, ať to řeší škola, já nic, vyhodit ho nemůžete, do toho nefunkční otec a několikátý partner matky, kterému dítě bylo na obtíž. Dítě nechávala hrát po nocích hry, aby měla klid, to pak ve škole spalo, bylo nerudné. Fakt nešlo o ořezanou tužku nebo obal na sešitu. Bylo tam víc věcí, co už nemůžu psát, bylo by to k poznání. Ale pořád byl problém jinde, jen ne v ní nebo jejím dítěti. Takže ač učitelka taky měla velký kus másla na hlavě, tak to dost pramenilo z frustrace, že se s matkou nedá spolupracovat, na což přišla i moje kámoška, která sice situaci zlepšila, ale škola zázraky dělat neumí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.