| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý den,
mám zkušenost s 8. letým gymplem pror. J. Patočky (Jindřišská). Syn je nyní v tercii (8. třída). Za mě naprostá spokojenost. Online výuka fungovala, v druhé vlně najeli na jednotný systém - všechny třídy jeli přes Google meet a Google classroom. Letos mají nové učitele (ve smyslu výměny po 2 letech) a dostali docela dost učitelů mužů (odhad tak půl napůl). Minulý školní rok měli s třídní i docela dost třídnických hodin, kdy se jich ptala, jak se mají, zda je něco trápí (třídnické hodiny mají i nyní každých 14 dní) Na konci školního roku byli v červnu na škole v přírodě a nyní jeli v září znovu. Snaží se, aby třída fungovala jako kolektiv a myslím, že se to daří. Syn introvert a původně z malé třídy ze ZŠ je tady moc spokojený.

Úroveň výuky mi přijde dobrá, syn ani moc pomoc nepotřeboval a nepotřebuje se synem jen občas manžel procvičil matematiku a fyziku, ale nebyla potřeba žádná pravidelná výuka, spíš na docvičení a osvěžení v době onlinu, přijde mi, že i v onlinu jeli docela dost. Ale zase si hlídali, počet hodin online - takže z dne, kdy měli 6 hodin, měli maximálně 4 hodiny online, aby toho nebylo na ně moc a zbytek měli zadanou práci.

Bere se to jako více jazykový gympl a např. syn má jako druhý jazyk němčinu a tu za 2 roky umí slušně.

Co se týká kolem přijímaček, tak paní ředitelka fungovala perfektně, výsledky měli brzo (dokonce u nás už v neděli vyvěsili výsledky, respektive přišlo do mailu, kolik bodů syn měl a na web vyvěsili pořadí). Dělají přípravu k přijímačkám a syn byl tady i na zkoušce nanečisto v lednu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.