výchova určitě. Já si dodnes pamatuji, jak tak v šesti letech sedíme s taťkou na odrbaném gauči a já se ho ptám, proč si nekoupíme nový. A on mi říká: nikdy si nepůjčuj peníze, když na něco nemáš, musíš počkat, až si na to vyděláš nebo to oželet. No a toho já se prostě držím, no . A svoje děti popoháním do brigády ( vím, že tady je to fuj). A manžel je stejného ražení, my prostě moc neutrácíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.