Přidat odpověď
"Mám strach i velká očekávání ohledně výsledku voleb"
Osobně nemám ani jedno. Na to jsem zažila již příliš mnoho voleb - naštěstí. Ty časy, kdy jsem něco ohledně voleb měla, jsou pryč - naštěstí. Jsem ráda, že volit jít mohu - naštěstí. Budu ráda, když se strany zvítězivší v demokratických volbách nějak rozumně dohodnou na sestavení vlády, kterážto bude následně nějak rozumně a stabilně vládnout.
Motivace voličů různorodých stran tu jednou hezky, pragmaticky a bez odsudků popsal rodinkářský vyštvanec Filip. Škoda, že si to nepamatujete a neustále někoho dehonestujete. Taky jsem svého času nechápala, jak někdo může volit Zemana a přemýšlela, jak v takové zemi a s takovými lidmi mohu žít. Nakonec jsem byla ráda, že mí prezidenští kandidáti zvoleni nebyli a pochopila, že nemůže být vždy po mém - naštěstí.
Buďme rády, že žijeme v zemi, kde lidé možnost volby mají - naštěstí. Akceptujme jejich rozhodnutí a jejich motivaci, buďme angažovanými občany - nejen na Rodině, jďeme k volbám volit a žijme i nadále hezky a dobře pod vládou ANO, koalic a dalších politických
uskupení, saní a podivuhodností.
Předchozí