Len, to máš luxusně velkou kuchyň, 2 metry jen na přípravu! Mám chápat tak, že u bolonské omáčky v pomaláku děláš tak: jednoduše naházíš syrové maso, syrovou cibuli (v celku a pokrájí se tam sama?), zeleninu (jak moc rozkrájenou?) vše najednou přiklopíš, nastavíš program? a vaří se to, smazí samo? Při jaké teplotě? Fakt nic nemícháš, neochutnáváš? Bylo to vždy dobře dovařené, ochucené?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.