Přidat odpověď
Ahoj Saro,
omlouvam se, ze pisu az na posledni chvili. Odhlasuji se ze sve nejiste prihlasky ze sraziku. Je mi sice uz dobre, ale vysla nam na tenhle vikend jeste oslava 50. narozenin moji tchyne, bude to v nedeli na obed, a nevim jak bych se stihala vratit, takze se moooc omlouvam, nejak jsem si to dopredu neuvedomila... A v sobotu mi priveze ukazat svoje trimesicni miminko moje kamaradka, coz se take nedalo odmitnout...
Teda Kato - Lesnenko, to jsi me taky dostala, opravdu moc povedene :-)) Celou dobu co jsem cetla tvuj prispevek jsem si rikala, ze jsem asi nejakou stranku preskocila, ze jsem te tady nikdy nevidela, a ono bylo rozlusteni hadanky v posledni vete... Opravdu skvele provedene a napsane :-)) Jste zase v Texasu? A jak dlouho se zase budete vyhrivat na teplem texaskem slunicku? Zkousis jeste Clostilbegyt?
Mato, osobne jsem travu jeste nikdy nesazela, ale vim, ze kdyz to dela muj tatka, tak nejdrive vyrovna teren, uvali valcem pudu, posype travnim semenem a zaliva. Docela vam zavidim, ze uz resite zahradu, na to se s manzelem ukrutne tesime, uz tet vime co a kam zasadime, ale bohuzel jsme zatim ve fazi vymerovani pozemku, takze mame vsechno pred sebou a celkem v nedohlednu...
Predevcirem jsem narazila na rodine na diskuzi o rozstepu patra a dalsich vyvojovych vad u miminek a byla tam zminka i na souvislost s chripkou v 1. trimestru, tak mam hroznej strach a nevim jak se ho zbavit :-(( Achjo, uz radsi nechci nic vedet a nic cist...
Holciny preju vam vydareny srazik a krasny vikend.
Předchozí