Beruško,
já souhlasím. Mám příbuznou v USA a ta zas pokaždý, když někomu něco je, v první řadě musí zjišťovat, zda ten doktor nebo zařízení má smlouvu s její pojišťovnou a jestli se každý prd, který doktor udělá, hradí z pojištění nebo ne.
Tož, když je to plánované, tak to jde. Ale manžel měl dost vážný úraz, a v takové situaci ještě řešit, kdo má stejnou pojišťovnu, a který úkon se hradí, to je fakt
Můj názor na naše zdravotnictví je takový, že máme dobrý personál (sestra i doktory) po odborné stránce. Máme dobré přístroje. Ale hapruje nám organizace.No a pak, pracujou tam lidi, takže jako všude - člověk tam narazí jak na blbce tak na skvělý lidi.
Dceři gratulace a hodně štěstí. Já měla cs, tak mě napadá, že mě v porodnici několik dnů kontrolovali jizvu, i zevnitř, než mě pustili domů. A byla tam paní, která neměla žádné bolesti, problémy (mně to bolelo mnohem víc) a přesto jí po gynekologický prohlídce tam nechali dýl než mě.
Jak se tam kontroluje novorozenecká žloutenka?
Jo a taky vím, že v USA se nedělají tak důkladná vyšetření kyčlí. Prý to jen zkontroluje pediatr.