ono asi dost očkování není stoprocentní - spalničky, ano, lze je po očkování dostat, ale téměř se nevyskytují, černý kašel - menší úspěch, ale stejně, kolik dětí na něj zemře oproti minulosti, totéž záškrt, TBC - už jsme zapomněli, co to je, když FAKT umírá na infekční choroby ve velkém, v míře, proto níž je covid třetí liga
Nicméně když se i tato třetí liga prožene populací, zanechá za sebou mrtvé možná než to skončí v počtu obyvatel takového Chomutova
a očkování , byť neskýtá dokonalou ochranu, má potenciál to srazit na zlomek původní letality
takže aby to nebylo s tím modlením jako v tomhle vtipu: "
Záplavy, a voda ve vesnici stoupá. Všichni už evakuobaní, jenom farář stojí na střeše fary modlí se. Přijede k němu souded s člunem : Pojďte otče, odvezeme vás. Ne, já tady zůstanu, Bůh mě zachrání. Člun tedy odjede. Voda už dosahuje až ke střeše tam stojí farář a modlí se. Přijede k němu loď hasičů: Pojďte otče, odvezeme vás. Ne, já tady zůstanu, mě zachrání Bůh. Vesnice je už skoro celá zatopená, z vody kouká jen farářova hlava. Přiletí helikoptéra: Pojďte otče, hodíme vám lano. Ne, já tady zůstanu, mě zachrání Bůh. Helikoptéra odletí a farář se utopí. Potom v nebi potká Boha a ptá se ho: Proč jsi mě nezachránil?? Co bys ještě chtěl, vždyť jsem ti poslal dvě lodě a helikoptéru."
Suzu, tak jesli ti, co se modlili a skončili intubovaní nezjistí " Poslal jsem ti Pfizer, Modernu, Astru nebo teda alepoň
toho zasranýho jednodávkovýho Johnsona, blbečku".