Přidat odpověď
Monty, nedá mi to, i když se moje reakce netýká očkování, ale odmítání léčby a víry ve vyšší síly a osud ano.
Jsou to 3 dny, co jsem se dozvěděla, že má dlouholetá známá zemřela na rakovinu. Věk 46, zanechala tu jedno sotva dospělé a 2 nezletilé děti. O co je to tragičtější, hledala jsem na internetu nějakou zprávu o pohřbu a narazila jsem na její ani ne rok staré video, kde v jednu chvíli vypráví o tom, jak si vyléčila rakovinu, rozpustila ji svou myslí, nařídila jí odejít.
Ona k doktorům sice chodila, ale vše si nějak vyložila po svém. V tom videu vypráví i o svých mystických zážitcích s potratem, porodem, dětmi. Byla jsem u toho, u porodu nejmladší jsem jí hlídala a krmila děti pár dní. Naše děti spolu kamarádily, jako rodiny jsme se stýkaly dlouhá léta. Pak se rozvedli a odstěhovali, není to zas tak dlouho. Malovala si nový život, začala podnikat cca před rokem, chtěla radit ženám v těžkých situacích. A netušila, že její video, kde popisuje, jak porazila rakovinu, tu bude viset i po její smrti, život přerušený, když si začínala myslet, že se vyhrabala z nejhoršího.
Byl mi popsán její konec, včetně toho, jak to vnímaly děti. Je mi z toho strašně smutno.
Ale COVID a jeho popírači mi to připomínají. Ona měla a vlastně chtěla se léčit u lékařů s rakovinou, než jí jeden léčitel přesvědčil, že tu rakovinu "vykaká". Což se prý stalo a ona se rok po objevení bulky v prsu cítila skvěle. Za 9 měsíců zemřela v bolestech a ponížení a nebylo jí pomoci.
Předchozí