Já už se raději o očkování nebavím. Vadí mi že buď je člověk "tupá naočkovaná ovce", nebo "tupý odmítač", kvůli kterému budou další lockdowny.Jakoby nebylo nic mezi tím. Obyčejné - naočkovaný, (zatím) nenaočkovaný.... Já se také neptám jak často má kdo sex a kolik kdo bere. Některé věci jsou soukromé a nemusm se chlubit JSEM naočkovaná (tedy ta moudřejší, uvědomělá), nebo JSEM odmítač(tedy ta rozumná). A jsem tolerantní ke každé skupině. U nás doma jsme půlka rodiny naočkovaná půlka ne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.