Val, no ale to je stejné jako "dávat půl platu za hypotéku". Jsme lidé různí, máme různé priority, mně třeba sdílené bydlení s kamarády nijak hrozné nepřijde, měla jsem v bytě víc jak dva roky kamarádku, která kvůli nemoci nemohla bydlet ve svém původním podnájmu (páté patro bez výtahu - nevylezla by tam) a bylo to fajn a bez problémů. Dávat půl platu za bydlení/hypotéku nebo muset krvavě šetřit bych zase nedala já, z toho mám noční můry, jen si to představím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.