| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsme doma.Jsem úplně odrovnaná.Andra je protivná,protože byla od 10 vzhůru a v kočárku nespala,hladová,protože nic nejedla.Ráno vypila jen trochu mléka a nacpala jsem do ní půl jogurtu.Jestli jak jí roste ten zub,tak nemá chuť k jídlu?

V Penny ty helmičky jsou moc pěkné,ale mají takovej divnej tvar a blbě na hlavičce sedí.Takže jsme jí nekoupili a zajeli se mrknout do obchodu.Tak už měli lepší tvar,který líp sedí,ale neměli ty nejmenší.Prý příští týden,tak počkáme.

Taky jsme objeli ty metrážový dětský koberce.Měli docela dost druhů,žluté a modré se šašky,pak pro kluky s fotbalisty,žluté,modré a zelené s medvídky Pú a jeho přáteli (metráž jsem ještě nikde neviděla),také růžové Disney s princeznami (víla Ariel,Sněhurka apod.) a pak červené a modré s myškami a sýrem.Nakonec se mi ten červený s myškami líbil nejvíc.Byl nejvíc veselý a co kdyby potom do pokojíku přibyl bráška,tak ty princezny by byly docela blbý.

M. už volal,že má koupeno.Blázen,utratil asi 5tis. A to jsem mu říkala,ať nekupuje nic drahýho.Začínám mít tucha,co koupil....

Taky dávám na noc sabíkový kapky,přijde mi,že spí líp,protože jí dost trápí bříško.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.