Přidat odpověď
Val, pises "zase si vezmi, že se s tebou rozejde přítel po dost dlouhé době a babička ti řekne, nojo, ty jsi hodně přibrala, narostla ti pr*el, to se asi klukům nelíbí a on je mladej, najde si štíhlejší a mladší holku (což se stalo) a ty už abys opravdu měla pomalu děti, ale kdo si tě takhle prdelatou teď vezme a k tomu tedy ta pleť, to je možná ještě vetší problém"
ja bych se na Tvem miste proste prestala s babickou stykat a dceri bych taky zakazala tam chodit....tohle je primo zlocin, kdyz to nekdo rika mlady holce
mne teda tady rikali ruzny veci, namaluj se, uces se poradne, nech si udelat trvalou (coz jsem nechala v 17 letech a pak jsem asi 2 roky litovala, nez vlasy odrostly), jak se to oblikas, mela bys nosit sukni, tenhle dlouhy svetr nenos, nenos zadne obleceni, co sis sama usila a upletla - a spousty dalsich veci....ja jsem se tim stejne neridila (krom te trvale), ale kdovi, co to ve mne napachalo, ceho si ani nejsem vedoma....jinak ovsem s cizimi o mne mluvili pekne "nase Marenka je študios, nosi same jednicky, je to moc hodna holka..."
Předchozí